DACIA PIKNIK ZA VLASNIKE DACIA VOZILA

U nedjelju 15. rujna 2019. u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar okupila se najvedrija ekipa – vlasnici vozila Dacia. Na Dacijinu obiteljskom pikniku zajedno su uživali u hrani, zabavi i probnim vožnjama novih Dacijinih modela te se prisjećali lijepih putovanja u svojim vozilima

Alt Image C29

Dacijin obiteljski piknik

Diljem Europe, vlasnici Dacijinih vozila u posljednjih su se petnaestak godina počeli udruživati u snažne i aktivne zajednice. Ponosni na pametan odabir novog automobila, poželjeli su međusobno podijeliti svoja iskustva, a kako bi im u tome pomogla, Dacia je za njih odlučila organizirati piknike.


Jedan takav jučer je pripremila i tvrtka Renault Nissan Hrvatska u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar. Približno 450 ljudi došlo je tijekom dana u Zaprešić svojom Dacijom, a dan su proveli u brojnim aktivnostima. Za njih su bile organizirane probne vožnje najnovijih inačica Dacijinih modela, dražbe i natjecanje u gađanju loptom i bacanju sjekire. Cijeli program svojim vedrim duhom i domišljatim šalama začinio je Dacijin ambasador Mario Petreković. Osim njega, višegodišnji Dacijini partneri, Hrvatska gorska služba spašavanja, podijelili su s izletnicima iskustva o svakodnevnoj uporabi Dacia Dustera u akcijama spašavanja. 
O praktičnoj strani Dustera posjetiteljima su govorili i članovi Saveza izviđača Hrvatske koji koriste Dustere u projektu Boranka – akciji pošumljavanja opožarenih područja Dalmacije. Djeca su imala rezervirane kutke za igru i mogućnost jahanje ponija, a roditelji luckasti foto kutak i kutak za karikaturu.

 

Svi Dacijini vlasnici uživali su tijekom cijelog dana u bogatom ručku, glazbi tamburaškog sastava Špancir i DJ-ice Nine, plesalo se i smijalo, a povrh svega razmjenjivalo događaje i iskustava s putovanja Dacijinim modelima.

Alt Image C29
 • SubPrefooter Icon

  Ovlaštena mreža nadohvat rukeViše od 20 prodajno-servisnih lokacija

 • SubPrefooter Icon

  Pomoć na cesti 24hU Hrvatskoj i Europi

 • SubPrefooter Icon

  Stručnost mrežeJasna rješenja prilagođena svim potrebama

 • SubPrefooter Icon

  Jamstvo na originalne dijelove12 godina jamstva na limene dijelove