Novosti o vozilima Dacia

Novi modeli Dacia

Novi modeli Sandero i Sandero Stepway: neophodni i moderni

Dacia predstavlja treću generaciju modela Novi Sandero i Novi Sandero Stepway, potpuno novog dizajna. Ove modernije verzije vjerno prenose duh svojih prethodnika.

 

08/09/2020

Pročitajte više

Daciji su vaša sigurnost i zdravlje na prvom mjestu

U skladu s naputcima Vlade Republike Hrvatske i smjernicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Dacia Hrvatska odlučila je staviti zdravlje pojedinca na prvo mjesto. Stoga je poduzela odgovarajuće mjere i za vas pripremila dodatne upute. 
 

19/03/2020

Pročitajte više

SRETNA OBLJETNICA DACIJE U EUROPI!

Prošlo je već 15 godina! Dacia povodom 15. obljetnice svojeg postojanja u Europi predstavlja ograničenu seriju modela Duster, Logan MCV Stepway, Sandero Stepway i Lodgy Stepway nazvanu „Proud“.

 

28/02/2020

Pročitajte više

Grupa Renault i BP dodatno su učvrstili svoje strateško partnerstvo

BP, Castrol i momčad Renault F1 Team produljili su suradnju u Formuli 1 za još dvije godine, do kraja 2024.

 

31/01/2020

Pročitajte više

500 000. NOVI DUSTER PROIZVEDEN U TVORNICI U MIOVENIJU U RUMUNJSKOJ

Prva generacija modela Duster krenula je u proizvodnju 2010. godine i otad je više od 1,7 milijuna vozila proizvedeno u Mioveniju u Rumunjskoj.

 

12/12/2019

 

Pročitajte više

GRUPA RENAULT DAROVALA JE JEDINSTVENI DACIA DUSTER PAPI FRANJI

Grupa Renault darovala je Njegovoj svetosti, Papi Franji, Daciju Duster 4x4, posebno prilagođen njegovim potrebama za mobilnošću.

 

28/11/2019 

 

Pročitajte više

Dacia piknik za vlasnike Dacia vozila

U nedjelju 15. rujna 2019. u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar okupila se najvedrija ekipa – vlasnici vozila Dacia. Na Dacijinu obiteljskom pikniku zajedno su uživali u hrani, zabavi i probnim vožnjama novih Dacijinih modela te se prisjećali lijepih putovanja u svojim vozilima

 

16/09/2019

Pročitajte više
Dacia logo

DACIA predstavlja svoju novu ograničenu seriju 2019. u Ženevi

Ženeva (Švicarska), 4. ožujka 2019. – Dacia po prvi put predstavlja svoju ograničenu seriju Techroad na Ženevskom salonu automobila 2019. Riječ je ograničenoj seriji dostupnoj na modelima Duster, Logan i obitelji Stewpay (Sandero, Logan MCV, Lodgy i Dokker) u dvije nove boje: crvenoj Fusion i sivoj Highland.

 

12/03/2019

Pročitajte više

Mario Petreković postao ambasador marke Dacia

Od automobila se već dugo ne očekuje da nas "samo" odveze od točke A do točke B. Osim što može biti statusni simbol, izbor automobila odražava i vozačevu osobnost, karakterne značajke i/ili životni stav. Upravo zato je Mario Goran Petreković, poznati KV električar, TV i radio voditelj pasa kroz šume, odlučio probati voziti Daciju Duster, i to s pogonom na sva četiri kotača.


18/02/2019
 

Pročitajte više

Dacia s najsuvremenijom tehnologijom za smanjenje emisija

Dacijini novi dizelski motori opremljeni su najsuvremenijom tehnologijom za smanjenje emisija. U skladu s time promijenjena je i tržišna oznaka tih motora te oni sada nose naziv „Blue dCi”.

 

14/12/2018
 

Pročitajte više

Dacia pomaže u pošumljavanju

Uz višegodišnje sponzorstvo HGSS-a, društveno korisni angažman marke Dacia ponovno je vidljiv kroz sudjelovanje u projektu Boranka. Dacia je, noseći titulu NeoBORivog pomagača Boranke, od rujna do kraja studenog 2018. organizatorima akcije ustupila na korištenje dva Dacia Dustera s pogonom na četiri kotača.


14/09/2018
 

Pročitajte više

Dacia procjena vrijednosti rabljenog vozila

Zamjena starog vozila za novo mnogima predstavlja stresan izazov već pri prvom koraku – procjeni vrijednosti starog vozila...


04/05/2018
 

Pročitajte više

Grupa Renault na Zagrebačkom Auto Showu 2018.

Grupa Renault se na Zagrebačkom Auto Showu predstavlja na 5 izložbenih prostora: u Paviljonu 5 nalaze se štandovi marke Renault s osobnim vozilima, štand…


10/04/2018
 

Pročitajte više

Frankfurtski salon - Posve novi Duster: više Dustera no ikad prije

Nakon sedam uspješnih godina od početka prodaje i više od milijun prodanih primjeraka, Dacia Duster potpuno je osuvremenjen.


13/09/2017
 

Pročitajte više

Posve novi Dacia Duster: Više Duster no ikad prije!

Dacia je obnovila Duster, svoj prepoznatljivi SUV koji se diči suvremenim, potpuno novim robusnim dizajnom.


30/08/2017
 

Pročitajte više

Novi Dacia Logan MCV Stepway: najnoviji član obitelji Stepway

Nakon Sandera, Dokkera i Lodgyja, Dacijinoj obitelji Stepway pridružio se i Logan MCV.


13/03/2017
 

Pročitajte više

Dacia, Renault i Alpine pripremaju novosti za 87. međunarodni salon automobila u Ženevi

Pariz, 23. veljače 2017.: Renault, Alpine i Dacia s ponosom Vam predstavljaju svoj dvodnevni program za predstavnike medija, 7. i 8. ožujka na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2017.


03/03/2017
 

Pročitajte više

Kad zapleše Dacia Duster

Dacia danas objavljuje ekskluzivnu snimku Dustera koji plešu u Zagrebu i Ljubljani. Općepoznatu vjernost i zadovoljstvo vlasnici Dustera ovaj su put nagradili pravom plesnom točkom!


Dacia Duster od samog početka diljem svijeta piše pravu priču o uspjehu. Na prvi pogled osvaja svojim agresivnim terenskim izgledom, a tijekom višegodišnje uporabe uvjerava niskim troškovima vlasništva i iznimnim terenskim sposobnostima. Vjeruje mu i Hrvatska gorska služba spašavanja.

 

21/06/2016
 

Pročitajte više

S Dusterom po stanovima

Pustolovu i putopiscu Borisu Veličanu i glumcu Dušanu Bućanu Dacia je na mjesec dana posudila Daciju Duster Urban Explorer 4x4 za projekt pomalo čudna naziva “S Dusterom po stanovima”. Naime, dečki su odlučili obići države čiji nazivi završavaju na –stan pa su se tako uputili u Tadžikistan, Turkmenistan, Kirgistan, Uzbekistan i Kazahstan. Napravit će o tome reportaže za televiziju i Auto klub, a kako su uspješno prešli taj dugi put pročitajte u Borisovu tekstu u nastavku.


12/05/2016
 

Pročitajte više

Ljetne gume: dočekajte proljeće i ljeto spremni!

Ujesen nas pad temperature i zakonske odredbe prisiljavaju da ljetne gume na svojem automobilu zamijenimo zimskim. A kad zatopli često zaboravimo na gume i vozimo se na neodgovarajućim ili čak istrošenim gumama. U nastavku pročitajte kako redovitom zamjenom guma i uporabom ljetnih guma u toplijim mjesecima možete zajamčiti sigurnost sebi i svojim putnicima.


06/04/2016
 

Pročitajte više

Dacia na Zagreb Auto Showu 2016. predstavlja svoje najznačajnije modele

Dacia će na Zagrebačkom Auto Showu 2016. godine u Paviljonu 5 predstaviti paletu svojih najupečatljivijih modela, među kojima će glavna zvijezda biti limitirana serija Dacia Duster Urban Explorer. Povrh Dustera, na štandu će se predstaviti i best-selleri Dacijine game.


06/04/2016
 

Pročitajte više

Dacia u Ženevi

Dacia je u novu godinu ušla vrlo ambiciozno. Nakon rekordne prodaje prošle godine na Facebooku je zabilježila preko tri milijuna članova – strast prema Daciji sve je veća.


04/03/2016
 

Pročitajte više

Dacia – priča o svjetskom uspjehu se nastavlja

Nakon objave globalnih prodajnih rezultata pokazalo se da Dacia još uvijek piše priču o uspjehu, ne samo u Hrvatskoj, već i u ostatku svijeta.


23/02/2016
 

Pročitajte više

Dacia je već prodala 3.500.000 automobila

U petak 6. studenoga, Denis Le Vot, viši potpredsjednik odjela za prodaju i marketing europske regije G9, predao je gospođi Jody Panov ključeve 3.500.000. Dacije prodane od povratka marke na tržište 2004. Jody, udana majka dvoje djece, ponosna je vlasnica Dacije Sandero Stepway, prvog novog automobila koji je ikad kupila.


10/11/2015
 

Pročitajte više
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više