• Novi Dacia Spring prilagođava električnu mobilnost svim vrstama uporabe i čini je pristupačnom širem krugu kupaca.
  • Riječ je o posve električnom gradskom automobilu s izgledom SUV-a. Osim obilja prostora za četiri odrasle osobe, Dacia Spring nudi doseg od 230 km prema WLTP-u (odnosno 305 km prema WLTP-u za gradsku vožnju).
  • Kako bi udovoljio suvremenim potrebama mobilnosti, taj je model dostupan u tri inačice: dvije za privatne kupce, Comfort i Comfort Plus, te u inačici Business za poduzeća i pružatelje usluga dijeljene mobilnosti.
  • Dacia Spring bit će dostupan u Hrvatskoj po početnoj cijeni od 133.333 kn (ne uključujući vladine poticaje), a ostanu li subvencije iste kao i 2020. godine, prva cijena iznosit će 79.999 kn.

Dacia je svojim 100 % električnim modelom protresla automobilsku industriju. Iako kompaktan izvana, posve novi Dacia Spring u unutrašnjosti krije četiri prava sjedala. S dosegom od 230 km prema WLTP-u (odnosno 305 km prema WLTP-u za gradsku vožnju) ispunjava sve potrebe gradske i prigradske vožnje bez suvišnih dodataka.

Dacia Spring dostupna je u tri inačice prilagođene svim vrstama uporabe:

  • Posve novi Dacia Spring, 100 % električan automobil koji električnu mobilnost čini dostupnom širem krugu kupaca. Predbilježbe za novi Dacia Spring otvorit će se tijekom ljeta, a prve isporuke za hrvatsko tržište očekuju se od rujna na dalje.
  • Početna cijena posve nove Dacije Spring za inačicu Comfort Electric 45 (33kW) iznosi 133.333 kn za privatne kupce (a s vladinim poticajima to će iznositi 79.999 kn). Povrh te  početne verzije, na raspolaganju je i inačica Comfort Plus Electric 45 (33kW) po cijeni od 139.999 kn (bez subvencije) odnosno 83.999 kn (uz vladinu subvenciju).
  • Posve novi Dacia Spring nudi i inačicu Business, za profesionalne kupce i pružatelje usluga dijeljene mobilnosti te će biti dostupna po nenadmašnoj cijeni od 133.333 kn (bez subvencije).

Proljeće stiže, a s njim i Dacia Spring.