Dacia u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je priča o Daciji priča o uspjehu

Dacia – događanja u Hrvatskoj

Dacia u Hrvatskoj

Marka Dacia danas se ističe kao izrazito važan igrač na hrvatskom automobilskom tržištu zahvaljujući jednostavnoj politici izrade privlačnih modela koji bogatom opremom i provjerenom tehnologijom preuzetom od Renaulta pružaju odličnu vrijednost za uloženi novac.
 
Te su vrijednosti prepoznali i hrvatski kupci što dokazuju njezini uvijek rastući prodajni rezultati. U zadnjih dvadesetak godina, u Hrvatskoj je prodano više od 23 000 Dacijinih automobila, među kojima je najprodavaniji model Dacia Sandero koji vozi više od 7000 zadovoljnih kupaca. Drugi Dacijin prodajni hit je terenac Duster s više od 5000 prodanih vozila. Kao i u ostatku svijeta, i u Hrvatskoj je priča o Daciji priča o uspjehu: prije 10 godina Dacia je zauzimala 21. mjesto na tržištu svih marki, a danas je osma s utrostručenim prodajnim brojkama. Dacijini modeli jednako privlače fizičke osobe kao i tvrtke koje se odlučuju za najbolji omjer uloženog i dobivenog te vode računa o troškovima, ne odustajući pri tom od zahtjeva za pouzdanošću i jednostavnošću svakodnevne upotrebe.

Obećanje Dacia

Dacia, pametna kupnja po dobroj cijeni.

Unutrašnjost vozila Dacia Lodgy

Konkurentne cijene

Troškovi korištenja vozila Dacia konkurentni su zahvaljujući optimiziranim programima održavanja i motorima s učinkovitom potrošnjom goriva.

A budući da svi imamo drukčija očekivanja, vozila Dacia sadrže samo osnovne značajke i nemaju nepotrebne dodatke te ih možete prilagoditi vlastitim potrebama.

Dacia Logan – prostrana unutrašnjost za cijelu obitelj

Prostrana unutrašnjost vozila

Vozila Dacia odlikuju se prostranom i udobnom unutrašnjosti vozila, jedinstvenom po toj cijeni.

Praktičan i modularan putnički prostor može primiti 2 do 7 putnika, ovisno o modelu i konfiguraciji, i jamči velik kapacitet prtljažnika za jednostavan prijevoz prtljage i glomaznih predmeta.

Dacia Duster – Crossover

Pouzdanost u svakoj situaciji

Dacia se, kao marka Grupe Renault, pri razvoju pouzdanih i robusnih vozila oslanja na dokazano učinkovita tehnička rješenja.

Bez obzira na konfiguraciju terena ili vremenske prilike, uvijek možete računati na izdržljivost vozila. Zato Dacia nudi trogodišnje jamstvo ili jamstvo tijekom 100 000 prijeđenih kilometara.


Dacia – vrijednosti

Filozofija vozila Dacia

Saznajte više
Dacia – događanja

Vijesti o vozilima Dacia

Saznajte više
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznaj više