Slomljeno staklo: popravak ili zamjena?

U slučaju udarca ili pukotine na vašem vjetrobranskom staklu, Dacijin postprodajni servis nudi vam prava rješenja za sigurnost i udobnost vožnje.

Dacia – razbijeno staklo

Vjetrobransko staklo

Posvetite posebnu pozornost vjetrobranskom staklu svog vozila! Njegovo besprijekorno stanje od ključne je važnosti za vašu sigurnost i udobnost u vožnji. Dacia vam nudi prilagođena rješenja u slučaju sudara.

 

Kako biste izbjegli veće neugodnosti, manja oštećenja na staklu popravite što prije, a u slučaju većih napuknuća staklo što prije zamijenite. Važno je znati i da je u slučaju oštećenja stražnje staklo i bočna stakla potrebno odmah zamijeniti.

 

Dacia vam nudi zamjenu originalnim Dacia zamjenskim dijelovima i dva rešenja, u skladu s vašim potrebama:
– Za oštećenja ili pukotine promjera manjeg od 4 cm, koji su od ruba stakla udaljeni više od 4 cm i ne predstavljaju smetnju u vozačevu vidnom polju, Dacia vam nudi popravak u roku jednog sata.
– U ostalim slučajevima Dacia vam nudi zamjenu vjetrobranskog stakla u jednom od naših servisa.


SAVJET

 

Ne polijevajte vjetrobransko staklo vrućom vodom kad je vani vrlo hladno! Najbolje rješenje za otapanje leda je dovođenje toplog zraka ventilacijskim sustavom. Kako ne bi došlo do zamrzavanja vjetrobransko staklo pokrijte preko noći, čime ćete ujutro uštedjeti dragocjene minute.

 

Popravak ili zamjena vjetrobranskog stakla? Primjenjuje se pravilo veličine oštećenja, odnosno je li oštećenje veće od 4 cm.

 

Međutim, u nekim slučajevima staklo ipak treba zamijeniti i onda kad veličina oštećenja ne zahtijeva promjenu (npr. oštećenje koje se nalazi u vozačevu vidnom polju).

 

Provjerite svoj ugovor o osiguranju. Popravak stakla često je obuhvaćen njime.
 

 

Idite korak dalje

Postprodajna usluga – održavanje Dacia

Moje Dacia održavanje

Saznajte više
Postprodajne usluge Dacia – usluge pomoći

Jamstvo i pomoć na cesti

Saznajte više o našim uslugama