Činimo nove automobile povoljnima

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Duh vozila Dacia

Duh vozila Dacia

Istražite neotkrivene puteve

Dacia se u svijetu automobilizma izdvaja svojim nekonvencionalnim duhom. Tajna je u pragmatičnom pristupu. U sve složenijem svijetu imamo na umu ono najvažnije: kako učiniti nove automobile povoljnim za što veći broj ljudi.

Naša misija

Marka Dacia

Najbolji je automobil onaj koji zadovoljava vaše potrebe

Počinjemo s onim što vam je najvažnije: imati automobil na koji dugoročno možete računati danju i noću. Naši su automobili prostrani, robusni i praktični. Opremljeni su dokazanom, pouzdanom tehnologijom. Ukratko, imaju sve što trebate i sjajno izgledaju.


Dacia sve čini jasnim i jednostavnim, tako da možete bezbrižno odabrati svoj automobil i uživati u njemu.

PO NAJBOLJOJ CIJENI

Marka Dacia

Povoljni automobili i usluge

Na nama je da vam ponudimo najbolju cijenu. Za razliku od konkurencije, Dacia od samog početka vodi računa o cijeni. Od dizajna do proizvodnje i prodaje vozila, cilj nam je optimizirati troškove na svakom koraku, stoga plaćate samo ono što vam je potrebno. Dacia znači da ne morate žrtvovati sve ostalo kad odlučite kupiti novo vozilo.

Želite li znati više o marki Dacia?

Paleta vozila Dacia

Marka Dacia

Saznajte više
Dacia – događanja

Vijesti o vozilima Dacia

Saznajte više
Dacia u Hrvatskoj

Dacia u Hrvatskoj

Saznajte više

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više