Dacia ECO-G LPG: ušteda uz motore na benzin i plin

 Psst! Jeste li čuli vijesti? Ako odaberete Dacia ECO-G, iskoristit ćete konkurentnu kupovnu cijenu i svakodnevne uštede. Dakle, što čekate?

Dacia ECO-G: vrlo dobra ponuda!

Ušteda na gorivu

Dacia ECO-G: ušteda na gorivu

Cijena LPG goriva značajno je niža! Cijena goriva po kilometru može biti manja za 30 % u usporedbi s benzinskim motorom te za 8 % u usporedbi s dizelskim motorom. 

Konkurentna cijena

Dacia ECO-G: konkurentna cijena

Je li vas osvojio određeni LPG motor? Za istu cijenu vozila s benzinskim motorom i mnogo nižu cijenu od vozila s dizelskim motorom, uživat ćete u istoj tehnologiji bez kompromisa. Postoji li nešto bolje? 

Manja cijena održavanja

Dacia ECO-G: manji troškovi održavanja

Održavanje motora ECO-G košta isto kao održavanje benzinskih motora: 50 % jeftinije u odnosu na prethodne generacije LPG motora. Uz uštedu na gorivu, cijena održavanja također je vrlo primamljiva.

 

Kako je već rečeno, to je sjajna ponuda!

Dacia ECO-G također je...

Dacia ECO-G: pouzdana tehnologija

Pouzdana tehnologija

Bez skrivenih iznenađenja
Dacia ECO-G: Jednostavna tehnologija

Jednostavna tehnologija

Pametna ideja!

Jeste li spremni za promjenu? Otkrijte Dacia ECO-G

Sandero

Sandero ECO-G

Sandero Stepway

Sandero Stepway ECO-G

Oranžni Duster

Novi Duster ECO-G

Oranžni Duster

Novi Jogger ECO-G

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više