Procjena dnevne potrošnje

Duster

Procijenit ćemo potrošnju goriva za vašu odabranu verziju.Procijenit ćemo potrošnju goriva za vašu odabranu verziju.

* S certifikatom WLTP, potrošnja za puni ciklus.

Način izračuna simulatora: izračunate brojke odgovaraju prosječnoj potrošnji na temelju poznate upotrebe vozila (izračunato iz internih podataka ili dobiveno pomoću njih), koja se dodatno precizira pomoću informacija o potrošnji koje je naveo klijent. Ta procjena služi u informativne svrhe i može se razlikovati ovisno o uvjetima potrošnje. Simulacije nisu jamstvo tvrtke Dacia za potrošnju goriva vozila u stvarnim uvjetima i ne smiju se upotrebljavati umjesto informacija o certificiranoj potrošnji (WLTP) koje su navedene na web-stranici.

Zakonska objava za certificiranu potrošnju goriva: od 1. rujna 2018. nova laka vozila u Europi imaju certifikat Globalno usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP). Potrošnja goriva i emisije CO2 u ovom se standardu mjere realnije nego u prethodnom standardu NEDC.

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više